office[at]trypaintball.fi

+358 50 5420543

Ohjattu peli

Ohjattu peli

Ohjattuja pelejä järjestämme vilppulassa sijaitsevalla kentällämme, joka on vartavasten paintballia varten rakennettu. Tarvittaessa vuokraamme oriveden vanhan sahan kiinteistöihin rakennettua kenttää mm. tampereen suunnalta pelaamaan haluaville. Vilppulan kentän lukuisat suojarakennukset, laajalla kentällä, antavat huomattavasti metsässä pelaamista mukavamman kokemuksen. Kentällä opastamme lajin saloihin ja annamme vinkkejä pelimuodoista. Kaikki pelien vetäjät ovat kokeneita lajin harrastajia joka takaa hyvän ja osaavan palvelun turvallisuutta laiminlyömättä.
 
Skenaariopelaaminen

Pelivälineiden vuokraus

Paintball-välineiden vuokraus on hyvin suosittua ja vuokraammekin välineitä kaikkialle suomeen. Pelivälineitä omiin peleihinsä vuokraaville järjestämme mukaan tarvittavan määrän lisäilmaa merkkainten täyttöä varten ja välineiden noudosta sekä palautuksesta sovitaan asiakaskohtaisesti. Vuokravarusteista veloitamme vain kertamaksun tapahtumakohtaisesti, joten päivän vuokrahinnalla voi pelata vaikka viikonlopun. Tarvittaessa järjestämme paikalle myös pelinohjausta jos näin on ennalta sovittu asiakkaan kanssa. Muistathan, että paintballin pelaaminen vaatii aina maanomistajan luvan.
 
Skenaariopelaaminen

Skenaariopelaaminen

Skene-pelit kasvattavat jatkuvasti suosiotaan etenkin lajin harrastajien keskuudessa. Skene-peleissä toiminta seuraa ennalta sovittua juonta jolla pelistä saadaan jännittävää ja yhteisöllisempää. Skenen juonen suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Järjestämme kentällämme joka vuosi erillaisia skenaariopelejä joihin voi ottaa osaa yksin tai kaveriporukalla. Jos herää kysymyksiä, ottkaa rohkeasti yhteyttä. Annamme mielelämme paintballia koskevia neuvoja ja tietoa palvelustamme. Yhteystiedot >